ANTINEVRALGIC P, comprimate

15,00 lei
în stoc
SKU
NXT-ANTP

ANTINEVRALGIC P, comprimate este un analgezic și antiseptic prin acidul acetilsalicilic și paracetamol; stimulent psihomotor slab și antimigrenos prin cafeină.

ANTINEVRALGIC este cea mai utilizată combinație de substanțe active la nivel mondial în tratamentul durerii de cap!

• Indicat în dureri de intensitate medie precum cefaleea.
• Antinevralgic® P conține 3 substanțe active.

Compoziție:

  • Acid acetilsalicilic 250 mg
  • Paracetamol 150mg
  • Cafeină 20 mg

Doze și mod de administrare:**

Adulţi şi adolescenţi cu vârsta de 16 ani şi peste:
Doza recomadată este de 1-2 comprimate Antinevralgic® P, de 2-3 ori pe zi, la nevoie, fără a depăşi 7 comprimate Antinevralgic® P pe zi.
A nu se lua comprimatele la un interval mai mic de 4 ore.

Copii şi adolescenţi cu vârsta sub 16 ani:
Siguranţa şi eficacitatea Antinevralgic® P la copii şi adolescenţi cu vârsta sub 16 ani nu au fost evaluate. Ca urmare, nu se recomandă să se administreze Antinevralgic® P la copii şi adolescenţi cu vârsta sub 16 ani (vezi pct. 4.3 şi 4.4).

Vârstnici (cu vârsta peste 65 de ani):
Doza uzuală este de 1-2 comprimate Antinevralgic® P, de 2-3 ori pe zi, la nevoie, fără a depăşi 5 comprimate de Antinevralgic® P pe zi.

Contraindicatii
Alergie sau intoleranta la salicilati si antiinflamatorii nesteroidiene (inhibitoare ale sintezei prostaglandinelor); alergie specifica la paracetamol; ulcer gastroduodenal in evolutie, boli hemoragice si risc de hemoragii. Prudenta in boala ulceroasa neevolutiva, astm bronsic, la renali (in administrarea indelungata) si in timpul sarcinii (se va evita primul trimestru si in ultima luna). Se administreaza cu prudenta sau se evita (dupa caz) asocierea cu anticoagulante cumarinice (risc crescut de hemoragii), glucocorticoizi (risc de ulcer si hemoragii), metotrexat (creste toxicitatea acestuia), sulfamide antidiabetice (risc de hipoglicemie), probenecid si sulfinpirazona (efect uricozuric scazut), spironolactona (efect diuretic scazut).

Reactii adverse
Epigastralgii, greata, voma; reactii alergice diverse, eruptii cutanate, bronhospasm; rar: reactii anafilactoide diverse, cu asfixie sau colaps (intoleranta incrucisata pentru toate inhibitoarele sintezei prostaglandinelor); tulburari de ritm si cresteri ale valorilor tensiunii arteriale.

Prezentare:

20 comprimate

Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie pentru:ANTINEVRALGIC P, comprimate
Rating-ul tău
×
Coșul de cumpărături