Stetoscop Electronic 3M Littmann Model 3200 cu bluetooth

2.810,00 lei
în stoc
SKU
NXT-ST15

Stetoscop Electronic Littmann® 3M™ Model 3200 cu Bluetooth redefinește ceea ce poate face un stetoscop.

Acest stetoscop Littmann combină tehnologia de Reducere a Zgomotului Ambiental (RZA) și tehnologia de reducere a sunetelor cauzate de fricțiune cu amplificarea (până la 24 ori), cu tehnologia Bluetooth®.

Stetoscopul este dotat cu o interfață de utilizare complet nouă, pentru o performanță de ultimă generație și ușurință în utilizare.

Stetoscop Electronic Littmann® 3M™ Model 3200 cu Bluetooth este un instrument de incredere in diagnosticarea pacientilor, este ideal pentru cardiologi, cadre medicale ATI, UPU, paramedici, medici generalisti, specialisti in pediatrie, asistente medicale, studenti, dar si profesori la medicina .

Stetoscop Electronic Littmann® 3M™ Model 3200 cu Bluetooth redefineste ceea ce poate face un stetoscop.

Cu ajutorul aplicatiei mobile 3M™ Littmann® Listen-In, profesorii si studentii pot asculta simultan aceleasi sunete la diagnosticarea pacientilor – o trasatura unica ce ofera cadrelor didactice posibilitatea de a transmite cunostinte si informatii critice, imbunatatind semnificativ experienta de invatare a studentilor, atat prin observare cat si prin interactiune. In timp ce un stetoscop actioneaza ca stetoscop de prezentare, controland modul de operare pe toate stetoscoapele, ceilalti utilizatori pot auzi aceleasi sunete prin intermediul propriului lor stetoscop, avand control independent al volumului.

Auscultatie rapida

Incredibil de simplu, stetoscopul Littmann Model 3200 este usor de folosit pentru o auscultatie rapida de fiecare data. Apasati butonul “power” pentru pornire instanta. Apasati-l inca o data pentru a activa lumina de fundal, perfecta pentru conditii de luminozitate redusa. Daca nu este utilizat o perioada, stetoscopul intra automat in modul de “hibernare” pana la inceperea unei noi auscultatii. Pentru a inchide stetoscopul, apasati butonul power.

Amplificarea sunetelor

Amplifica sunetele cu pana la 24 ori mai mult decat stetoscoapele din seria Littmann® Cardiology. Amplificarea, combinata cu tehnologia de reducere a sunetelor cauzate de frictiune si cu cea de Reducere a Zgomotului Ambiental, va juta sa va concentrati asupra sunetelor pe care trebuie sa le auziti. Utilizati semnele + si – pentru a mari sau micsora nivelul de amplificare a sunetelor.

Modificarea frecventelor

Trecerea de la modul de operare clopot la cel diafragma se face utilizand butonul de filtrare.

Butonul Meniu (M)

Opereaza cu setarile din fabricatie.

Reducerea Zgomotului Ambiental (RZA)

Tehnologia de Reducere a Zgomotului Ambiental este automata. Functioneaza de fiecare data cand stetoscopul este pornit.

Sistem de economisire a energiei

Ecranul LCD indica atunci cand durata de viata a bateriei este redusa si incepe sa lumineze intermitent atunci cand mai raman aproximativ 2 zile de utilizare. Bateria redusa nu afecteaza calitatea acustica. Schimbarea bateriei este un proces simplu care nu necesita utilizarea unor instrumente speciale. Daca nu este utilizat o perioada, stetoscopul intra automat in modul de “hibernare”. Durata de viata a bateriei este de aproximativ 60 ore de utilizare continua.

Rata frecventei inimii

Puteti vizualiza rata frecventei inimii pacientului pe ecranul LCD.

Stetoscopul Electronic Model 3200 este fabricat in Statele Unite ale Americii pentru o calitate constanta.

Iata prin ce iese in evidenta Stetoscopul Electronic Model 3200:

  • Inregistrarea si transferul sunetelor prin tehnologia Bluetooth catre PC cu ajutorul programului Zargis StethAssist, un software pentru analiza sunetelor.
  • Capsula metalica rezistenta, versatila si ergonomica ofera o manipulare usoara cu o singura mana.
  • Tehnologia de Reducere a Zgomotului Ambiental (RZA) reduce sunetele perturbatoare din mediul inconjurator cu aproximativ 85%.
  • Sistemul exceptional de amplificare a sunetelor (cu pana la 24 de ori) si de filtrare acustica este ideal pentru auscultarea sunetelor dificil de auzit ale inimii si ale corpului, fara a filtra sunetele importante care trebuie auzite.
  • Senzor mic (15 mm diametru) este ideal pentru utilizarea usoara in cazul copiilor si nou-nascutilor sau in zonele dificile (artera carotida).
  • Diafragma brevetata elimina sunetele provocate de frecare si nu provoaca senzatia de racoare, pentru confortul pacientilor.
  • Functionare cu o singura baterie de tip AA sau R6 (alkalina sau reincarcabila).
  • Stetoscopul este dotat cu un sistem de avertizare in cazul descarcarii bateriei.
Mai multe informatii
Transport gratuit Da
Garanție

2 ani.

 

Caracteristici

Culoare tub: rosu burgundia, bleumarin, negru

Lungime 69 cm

Greutate 185 grame

Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie pentru:Stetoscop Electronic 3M Littmann Model 3200 cu bluetooth
Rating-ul tău
×
Coșul de cumpărături