Stetoscop Littmann 3M Cardiology III

1.005,00 lei
în stoc
SKU
NXT-ST10-1

Stetoscop Littmann® 3M™ Cardiology III este unul dintre cele mai recunoscute stetoscoape din domeniu. Prin design-ul său inovator oferă diafragme reglabile pe ambele părți pentru ușurință în utilizare la tratarea pacienților adulți și copii.

Stetoscop Littmann® 3M™ Cardiology III este creat pentru performanta acustica deosebita, combinata cu o versatilitate exceptionala.

Partea pediatrica a capsulei se poate converti in clopot traditional prin indepartarea diafragmei reglabile si inlocuirea acesteia cu inelul cauciucat inclus. Lungime 69 sau 55 cm si greutate 180 sau 175 grame. Garantie 5 ani.

Stetoscopul Cardiology III nu este doar pentru cardiologi. Acesta este utilizat de catre medici specialisti si generalisti, pediatri, din departamentul ATI, personal UPU, asistente medicale, studenti la medicina si alte cadre medicale pentru a identifica, a asculta si a studia sunetele inimii, plamanilor si ale altor organe la pacientii adulti si copii.

Tehnologia diafragmei reglabile – o inventie a companiei 3M – permite medicilor sa auda diferite frecvente prin simpla alternare a presiunii asupra capsulei. Apasati usor capsula pentru a auzi sunetele de frecventa joasa si apasati mai ferma pentru a auzi sunetele de frecventa inalta. Aceasta caracteristica de economisire a timpului permite furnizorului de servicii medicale sa se concentreze asupra pacientului, in timp ce diafragma asigura confortul pacientului prin faptul ca nu provoaca senzatia de racoare.

 

Utilizarea modului diafragma (pentru frecvente inalte)

Utilizarea modului diafragma (pentru frecvente inalte)

Apasati ferm pe capsula. Prin presiunea asupra capsulei, miscarea membranei diafragmei este restrictionata. Aceasta blocheaza (sau atenueaza) sunetele de frecventa joasa si va permite sa auziti sunetele de frecventa inalta.

 

Utilizarea modului clopot (pentru frecvente joase)

Utilizarea modului clopot (pentru frecvente joase)

Asezati usor capsula stetoscopului pe pielea pacientului, fara a apasa. In momentul in care membrana diafragmei este suspendata, aceasta face sa rezoneze sunetele de frecventa joasa.

 

Iata prin ce iese in evidenta stetoscopul Cardiology III:

  • Capsula combinata: fata mare poate fi utilizata in cazul pacientilor adulti, in timp ce fata mica este folosita in cazul pacientilor slabi sau pentru pediatrie, in jurul bandajelor sau in controlul carotidei.
  • Posibilitatea conversiei fetei mici in clopot traditional prin indepartarea diafragmei si inlocuirea cu inelul cauciucat inclus ce nu provoaca senzatia de racoare.
  • Diafragma brevetata cu frecventa duala, reglabila pe fiecare fata, care alterneaza intre sunetele de frecventa joasa si cele de frecventa inalta, fara a fi necesara intoarcerea capsulei.
  • Capsula, inelul si diafragma nu provoaca senzatia de racoare in contact cu pielea pacientilor.
  • Cele doua canale ale sunetului intr-un singur tub elimina zgomotele perturbatoare ale frecarii create de tuburile duble traditionale.
  • Bratele stetoscopului sunt flexibile, usor ajustabile pentru un confort personalizat. Olivele auriculare inclinate sunt perfect aliniate cu canalele urechii.
  • Olive auriculare moi de tip “snap-tight”, pentru o izolare acustica optima.
  • Performanta acustica senzationala si versatilitate exceptionala, oferite de unul dintre cele mai recunoscute stetoscoape din domeniu.
Mai multe informatii
Transport gratuit Da
Garanție

2 ani

Durata medie de folosire recomandata de producator:  aproximativ 5 ani 

Caracteristici

Lungime 69 sau 55 cm

Greutate 180 sau 175 grame.

Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie pentru:Stetoscop Littmann 3M Cardiology III
Rating-ul tău
×
Coșul de cumpărături