Stetoscop Littmann 3M Master Classic II

595,00 lei
în stoc
SKU
NXT-ST9

Stetoscopul Littmann® 3M™ Master Classic II™ combină performanța acustică versatilă și de încredere a tehnologiei diafragmei reglabile cu confortul și portabilitatea unei capsule cu o singură față.

Este utilizat de catre studenți și cadre medicale deopotrivă, pentru a identifica, asculta și a studia sunetele inimii, plămânilor, și altor părți ale corpului.

Culoare tub: negru, roșu, turcoaz, verde închis (în funcție de stoc)

Stetoscop Littmann® 3M™ Master Classic II™ este utilizat de catre studenti si cadre medicale deopotriva, pentru a identifica, a asculta si a studia sunetele inimii, plamanilor, si ale altor parti ale corpului in diagnosticarea si evaluarea fizica a pacientilor.

Tehnologia diafragmei reglabile – o inventie a companiei 3M – permite medicilor sa auda diferite frecvente prin simpla alternare a presiunii asupra capsulei. Apasati usor capsula pentru a auzi sunetele de frecventa joasa si apasati mai ferma pentru a auzi sunetele de frecventa inalta. Aceasta caracteristica de economisire a timpului permite furnizorului de servicii medicale sa se concentreze asupra pacientului, in timp ce diafragma asigura confortul pacientului prin faptul ca nu provoaca senzatia de racoare.

 

Utilizarea modului diafragma (pentru frecvente inalte)

Utilizarea modului diafragma (pentru frecvente inalte)

Apasati ferm pe capsula. Prin presiunea asupra capsulei, miscarea membranei diafragmei este restrictionata. Aceasta blocheaza (sau atenueaza) sunetele de frecventa joasa si va permite sa auziti sunetele de frecventa inalta.

 

Utilizarea modului clopot (pentru frecvente joase)

Utilizarea modului clopot (pentru frecvente joase)

Asezati usor capsula stetoscopului pe pielea pacientului, fara a apasa. In momentul in care membrana diafragmei este suspendata, aceasta face sa rezoneze sunetele de frecventa joasa.

 

Tubulatura elastica isi pastreaza forma si flexibilitatea in timp, chiar daca stetoscopul se pliaza strans in buzunar. Aceasta ofera stetoscopului o viata mai lunga, datorita rezistentei la uleiurile pielii si alcool. Tubulatura de ultima generatie nu contine latex, un beneficiu atat pentru profesionistii din domeniul medical cat si pentru pacientii care sunt sensibili. Si, pentru a avea un rol important in protectia sanatatii umane si a mediului inconjurator, tubulatura de ultima generatie nu contine plastifianti de tip ftalati.

Stetoscopul Master Classic II este fabricat in Statele Unite ale Americii pentru o calitate constanta si vine insotit de olive auriculare moi si instructiuni.

Iata prin ce iese in evidenta Stetoscopul Master Classic II:
  • Stetoscop inovator cu capsula "Master" cu o singura fata, din otel inoxidabil, brevetata de 3M.
  • Diafragma reglabila care alterneaza convenabil intre sunetele de frecventa inalta si cele de frecventa joasa fara a fi necesara intoarcerea capsulei.
  • Capsula nu provoaca senzatia de racoare in contact cu pielea pacientilor.
  • Tubul cu un singur lumen de inalta performanta elimina zgomotele perturbatoare din exterior.
  • Bratele stetoscopului sunt usoare, confortabile si flexibile, si sunt pozitionate corect din punct de vedere anatomic.
  • Olive auriculare moi de tip "snap-tight", pentru o izolare acustica optima.
Mai multe informatii
Transport gratuit Da
Garanție

2 ani.

Durata medie de folosire recomandata de producator:  aproximativ 3 ani 

Caracteristici

Lungime 69 cm

Greutate 160 grame

Culoare tub: negru, rosu, turcoaz, verde inchis (in functie de stoc)

Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie pentru:Stetoscop Littmann 3M Master Classic II
Rating-ul tău
×
Coșul de cumpărături