CicaSilver spray cicatrizant antiescare

59,00 lei
în stoc
SKU
NXTCSV

CicaSilver Spray Cicatrizant antiescare cu acid hialuronic , pudră de Argint, vitaminele A si E , are proprietăți antimicrobiene și cicatrizante, folosit în cicatrizarea escarelor, arsurilor, leziunilor superficiale și ulcerațiilor.

CicaSilver Spray Cicatrizant este un dispozitiv medical utilizat cu mare eficacitate în vindecarea leziunilor acute și cronice ale pielii.

CicaSilver Spray Cicatrizant antiescare este folosit local pentru accelerarea vindecării și prevenirea apariției cicatricilor.

CicaSilver Spray Cicatrizant antiescare este ideal pentru leziunile cutanate neinfectate, zgârieturi, escoriații, fisurile tegumentului, tăieturi, plăgi chirurgicale minore și arsuri localizate de gradul I si II.

ACȚIUNE:

  • Accelereaza timpul de vindecare a rănilor, ulcerațiilor, escarelor, plăgilor chirurgicale, arsurilor;
  • Previne formarea cicatricilor;
  • Particulele de argint formează un film protector împotriva agenților patogeni.
  • Acidul Hialuronic, VitaminaE, Colagenul din Acacia și Uleiul de migdale, prin proprietățile hidratante, formează o pelicula-un sistem capabil să hidrateze corect micromediul plăgii pentru a asigura regenerarea pielii, susținând procesele fiziologice de reparare a țesutului.
  • În această formulă, Argintul micronizat are efect activ împotriva unei game largi de bacterii, fungi și viruși, reduce frecvența schimbării pansamentului prin efect conservant, scade semnificativ riscul contaminării plăgii și accelerează vindecarea.
Mai multe informatii
Transport gratuit Nu
Caracteristici
  • Conținutul de Vitamina E si Colagen din Acacia crește semnificativ eficiența produsului;
  • Față de alte produse existente pe piață, conținutul de Argint coloidal, Colagen din Acacia,Vitamina E și Ulei de migdale, conferă produsului CicaSilver un grad superior de eficiență.
Tratament

Mod de utilizare :  Se agită flaconul pentru ca bila din interior să omogenizeze conținutul ; se pulverizează pe rană de la o distanța de 15-20 cm. Înainte de utilizare, se recomandă curațarea plăgii .

Pentru o eficența sporită în tratarea escarelor, se recomandă și folosirea pansamentelor și a saltelei antiescare.

Mod de prezentare : flacon de 125 ml ;

Producător :   SPD STAR, Italia.

Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie pentru:CicaSilver spray cicatrizant antiescare
Rating-ul tău

Am găsit alte produse interesante pentru tine!

×
Coșul de cumpărături