Corset Hessing Premium Universal

Pret special 195,00 lei PRP 277,00 lei
în stoc
SKU
NXT-Hess-Universal

Dureri de spate, postură incorectă la școală sau la birou?

Hai să stăm drepți!

Hai să facem din durere o amintire!

Corset Hessing Premium Universal

  • poate fi purtat oricând și oricum pentru corectarea poziției posturale
  • asigură o postură optimă a coloanei și te scutește de durerile de spate, gât și umeri
  • vei putea sta mai drept și poți uita de dureri
  • eficient în caz de hernii de disc, lombalgii, post intervenții chirurgicale, osteoporoză
  • susține coloana toracolombosacrală

Pe site-ul nostru www.durerispate.ro găsești informații atât despre cauzele durerilor de spate cât și tratamentele recomandate.

Mărimea este universală. Se recomandă pentru circumferința maximă abdominală cuprinsă între 70 și 120 cm

Vezi oferta completă!

Postura incorectă se identifică prin deviația coloanei vertebrale, unde, pe lângă aspectul inestetic pe care-l oferă corpului, duce și la apariția unor probleme de sănătate. Dacă te numeri printre persoanele care petrec un număr mare de ore la birou și care de asemenea suferă de dureri de spate, hernie de disc sau osteoporoză, află că orteza toraco lombo sacrală combate orice durere insuportabilă și ajută la obținerea unei poziții corecte.

 

Corset Hessing Premium Universal este confectionat din material elastic ce permite pielii sa respire, este prevazut cu tije intaritoare posterioare, combinate cu o piesă dorsală care se prelungește peste umeri cu 2 benzi, trecând pe sub axile. Acestea se încrucișează pe spate și se fixează peste abdomen cu un sistem de închidere tip velcro.

Susținerea coloanei vertebrale se face cu ajutorul a 4 tije corectoare.

2 tije metalice dispuse longitudinal de o parte și de alta a coloanei,
2 tije de plastic dispuse oblic și lateral pentru o mai bună fixare.

dureri spate

 

Orteza este un corset Hessing care oferă susținerea necesară coloanei și poziționarea ei în mod corect astfel încât să fie eliminată apariția cifozei vertebrale. Acest produs este recomandat persoanelor care se confruntă cu dureri de spate sau sunt deja în ipostaza unei cifoze care necesită remedii împotriva progresiei. Principalele cauze ale posturii incorecte se poate datora pierderii de ore în șir pe scaun, slăbirea mușchilor spatelui, obezitatea, tocurile, sarcina și respectiv obișnuința de a avea o postură incorectă la care îți este greu să renunți.

Indiferent de motivul pentru care ai ajuns să ai o poziție incorectă a corpului, orteza Hessing de tip corset va elimina orice durere și va ajuta în obținerea unui spate drept și plăcut estetic. Susținerea coloanei vertebrale se va face cu ajutorul a șase tije corectoare împărțite astfel: două tije metalice dispuse longitudinal deoparte și de
alta a coloanei și respectiv patru tije de plastic dispuse oblic și lateral pentru o mai bună fixare.

 

Principalele cauze ale durerilor de spate sunt lipsa de activitate fizică și poziția greșită adoptată de cei care lucrează la birou. Lipsa de activitate fizică este cauza multor afecțiuni de sanătate și se află pe lista inamicilor corpului uman. Atunci când locul de muncă implică lucrul la computer în poziția așezat pentru 8 ore zi de zi, ai șanse crescute să te întâlnești cu durerile de spate în timpul carierei tale.

Postura greșită la birou nu produce durere imediat. Însă, folosirea unei poziții greșite duce în timp la dureri de spate, deformarea posturii, stresarea ligamentelor și dereglarea discurilor coloanei. Postura incorectă de ședere la birou are ca rezultat dureri în diverse zone ale coloanei. Fiecare angajat adoptă un stil personal de a sta în fața computerului: unii aplecați înainte și cu gâtul alungit spre computer, alții sprijiniți pe lateral sau cu coloana în formă arcuită.

Durerile de spate apar în zone diferite și sunt resimțite diferit de la om la om. Unele persoane dezvoltă dureri în zona lombară, în timp ce altele simt durere în zona cervicală, în jurul gâtului.

Poziția greșită în fața computerului poate fi corectată folosind ortezele de spate care reprezintă linia primară de tratament în cazul afecțiunilor cervicale, toracice sau lombare. Alegerea lor este recomandată in funcție de localizarea afecțiunii.

Culoare produs: bej

Producător:WICROMED

 

Video prezentare Corset Hessing Premium

Mai multe informatii
Transport gratuit Nu
Tratament

Cifoza la copii, adolescenți și adulți.

Dureri de spate cauzate de postura incorectă.

Diverse afecțiuni ale coloanei vertebrale in zona toracală, lombară și sacrală.

  • hernii de disc,
  • lombalgii,
  • post intervenții chirurgicale,
  • osteoporoză.

 

Pentru un efect terapeutic de lungă durata se recomandă purtarea în fiecare zi a ortezei. Deși inițial poate părea inconfortabil, se începe cu o oră pe zi apoi se crește progresiv cu 30 de minute o dată la câteva zile până la 10-12 ore zilnic.

Scrieti propria recenzie
Recenzati:Corset Hessing Premium Universal
Rating-ul dumneavoastra