Esentin Forte, Sun Wave Pharma, 30 capsule

58,00 lei
în stoc
SKU
NXT-ESENTIN

Esentin Forte ajuta la menţinerea funcţionării normale a ficatului şi colecistului.

ESENTIN FORTE este un supliment alimentar care conţine fosfolipide esenţiale şi silimarină. Cel mai mare beneficiu al acestor două substanţe active combinate într-o singură capsulă este acela că fosfolipidele esenţiale, pe lângă rolul lor benefic la nivelul ficatului, ajută şi la creşterea absorbţiei şi biodisponibilităţii silimarinei, crescându-i astfel eficienţa.

Compoziţie

Fiecare capsulă conţine: Fosfolipide esenţiale 400 mg, Silimarină 100 mg.

Proprietăţile ESENTIN FORTE:

Fosfolipidele fac parte din structura membranelor celulare, reglează schimburile la nivelul membranei hepatocitare şi activează sistemele enzimatice de la acest nivel. Funcţiile hepatice sunt dependente de rata schimburilor metabolice, aceasta fiind influenţată, la rândul ei, de structura fosfolipidelor membranare şi de conţinutul lor în acizi graşi.

Fosfolipidele esenţiale conţinute în ESENTIN FORTE sunt încorporate în structura membranelor celulelor hepatice şi contribuie la metabolismul normal al lipidelor şi la menţinerea funcţiei normale a ficatului.

Mod de utilizare: oral - câte 1 capsulă de 3 ori pe zi.

Atenţionări:

Suplimentele alimentare nu înlocuiesc un regim alimentar variat şi echilibrat şi un mod de viaţă sănătos.
A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic.
A nu se lăsa la îndemâna şi vederea copiilor mici.
Conţine produse derivate din soia.
Producător: Geltec Pvt. Ltd., India.

Mai multe informatii
Transport gratuit Nu
Caracteristici

Silimarina este extractul uscat din fructele de Silybum marianum (Armurariu) şi este compusă dintr-un complex deflavonoide, alcătuit în principal din silibină, silidianină şi silicristină. De foarte multă vreme , această substanţă naturală este considerată foarte eficientă în menţinerea sănătăţii ficatului. Silimarină contribuie la menţinerea capacităţii celulelor hepatice de a rezista la acţiunea toxinelor, stimulând funcţia de detoxifiere a ficatului şi funcţia de sinteză a hepatocitelor (celulele hepatice). Ajută la menţinerea integrităţii membranelor celulare ale hepatocitelor, prin faptul că împiedică pătrunderea în celulele hepatice a unor substanţe toxice (alcool etilic, substanţe chimice toxice, medicamente cu risc hepato-toxic, toxine rezultate în urma prelucrării alimentelor etc). Totodată, silimarină joacă un rol important în fluidificarea şi eliminarea bilei, ceea ce contribuie la funcţionarea normală a sistemului hepato-biliar.

Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie pentru:Esentin Forte, Sun Wave Pharma, 30 capsule
Rating-ul tău
×
Coșul de cumpărături