Conform ordonantei 130/2000, clientul are dreptul să notifice în scris sau telefonic comerciantului că dorește să returneze produsul comandat, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile de la primirea produsului.

Depasirea celor 14 zile duce la anularea posibilității returnării produsului. Nu sunt acceptate pentru returnare produsele care prezintă modificări fizice, lovituri, ciobituri, zgârieturi, șocuri, etc sau numere seriale șterse sau modificateNu se pot returna produse de îngrijire personală.

Produsul se returnează doar prin curier pe cheltuiala clientului, excepție făcând doar cazul în care nu ați primit ceea ce ați comandat. Atunci comerciantul suportă cheltuielile de transport. Doar produsele comandate prin curierul cu care avem contract pot fi returnate, celelalte, comandate prin poștă sau alt curier nu pot fi returnate decat dacă se va stabili dinainte o înțelegere în sensul acesta.

Banii vor fi returnați în termen de maxim 30 de zile lucratoare de la returnarea produsului. Taxa de transport nu se returnează.

Următorul formular trebuie să fie completat în întregime. Vă vom raspunde prin e-mail sau telefon în 24 de ore.

Produsele returnate  trebuie ambalate și asigurate de către client. Clientul este responsabil pentru deteriorarea sau pierderea produsului în urma transportului. Produsele deteriorare pot fi refuzate și returnate clientului.

In cazul aparatelor de ingrijire personala sau  a produselor de igiena personala, din motive de sanatate sau de igiena,  acestea nu pot fi returnate dupa desigilare sau folosirea o singura data. In aceasta categorie intra: saltele antiescara, inaltatoare wc, scaun cu rotile cu vas de toaleta, ciorapi compresivi, pansamente, creme, spray-uri, scutece, etc – conform art 16. lit. e / ordonanta 34/2014.

Condiții de retur:

      – produsul să fie returnat în maxim 14 zile de la data deciziei de retragere din contract a consumatorului;

      – produsul să fie în aceeași stare în care a fost livrat;

      – să nu fie deteriorat;

      – să aibă toate sigiliile și etichetele cu serii intacte;

      – să conțină documentele cu care a fost livrat.

Coșul meu
Cart