Gel VivaCalm pentru Muschi Fericiti 100ml VIVA NATURA

22,00 lei
în stoc
SKU
NXT-VIVACALM

Gelul natural reconfortant VivaCalm este destinat masajului calmant, de destindere a contracturilor şi a senzaţiilor de disconfort. Salcia himalayană conţine mari cantităţi de salicilaţi, masajul având influență asupra mușchilor solicitaţi şi dureroşi.

VivaCalm gel 100% natural pentru muşchi “fericiţi” cu neem şi salcie himalayană

Procesat la rece
Fără parabeni

Indicaţii:
Gelul natural reconfortant VivaCalm este destinat masajului calmant, de destindere a contracturilor şi a senzaţiilor de disconfort.
Masajul frunții și cefei în timpul migrenelor poate avea efecte calmante. Pentru femeile în perioada ciclului menstrual masajul spatelui și al abdomenului se realizează cu delicatețe. Salcia himalayană conţine mari cantităţi de salicilaţi, masajul având influență asupra mușchilor solicitaţi şi dureroşi.
Uleiul esenţial de salcie himalayană – denumit, prin excelenţă, „aspirina vegetală” – se foloseşte în gelurile pentru sportivi, înainte de efort pentru încălzirea şi pregătirea muşchilor, cât şi după aceasta pentru eliminarea durerilor, contracturilor și a acidului lactic acumulat în muşchi în timpul efortului.
Neem – planta indiană veşnic verde – este clasificată în tradiţia ayurvedică drept un remediu cu o putere excepţională de înviorare și calmare.

Mod de utilizare:
Se aplică local, la nivelul zonelor musculare de pe membre, zona spatelui şi a cefei, frunte, zona toracală și se masează cu atenție până la pătrunderea în piele. Nu se aplică pe mucoase. Se evită contactul cu ochii. Conţine unele ingrediente naturale cu potenţial iritant. Se pot face până la (maxim) 4 aplicări pe zi. Nu se aplică pe răni
sau pe porţiunile de piele afectată. Nu se folosește în caz de sensibilitate la unul sau mai multe din ingrediente. În rare cazuri pot exista alergii la diferite componente din cremă. Pentru siguranță recomandăm să verificați lista de ingrediente și să testați crema pe o mică porțiune de piele. Se recomandă a se păstra la loc uscat și răcoros (5 – 25° C); a se evita expunerea directă a produsului la razele solare. Testat dermatologic dar nu și pe animale. A se consuma de preferință înainte de data inscripționată pe produs (lot – lună – an) și maxim 6 luni de la deschidere.

Fabricat in Romania

Mai multe informatii
Transport gratuit Nu
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie pentru:Gel VivaCalm pentru Muschi Fericiti 100ml VIVA NATURA
Rating-ul tău
×
Coșul de cumpărături