Holter EKG Contec TLC5000

Rating:
100% of 100
Pret special 3.950,00 lei Redus de la 4.100,00 lei
în stoc
SKU
NXT-TLC5000

Holter EKG CONTEC TLC5000 se adresează pacienților care acuză palpitații dar și atunci când medicul consideră că simptomatologia sau boala ar putea fi legată de existența unor tulburări de ritm.

Înregistrează bătăile inimii pe o perioadă de 24 ore, astfel existând șansa de a înregistra modificările de ritm care apar intermitent.

 

 

Holter EKG CONTEC TLC5000 este un dispozitiv de mici dimensiuni, alimentat de baterii, care înregistrează activitatea inimii. 

Holter EKG CONTEC TLC5000 înregistrează electrocardiograma (EKG) dumneavoastră în continuu.

Un EKG obişnuit poate diagnostica ritmul și frecvenţa cardiacă, precum şi alte anomalii care pot afecta funcția cardiacă normală. Totuşi, de cele mai multe ori, simptomele cardiace apar acasă, la serviciu sau în alte circumstanţe unde nu puteţi beneficia imediat de un EKG.

Poate că aţi simţit nereguli ale ritmului cardiac, palpitaţii, durere în piept, pauze al inimii care nu apar în momentul în care se efectuează EKG, deoarece sunteți conectat la aparat pentru o perioadă foarte scurtă de timp. Monitorizarea pentru o perioadă mai lungă de timp este necesară pentru înregistrarea acestor evenimente.

Ce presupune monitorizarea Holter ECG?

Monitorizarea Holter ECG presupune atașarea unor electrozi adezivi la nivelul toracelui și conectarea acestora la un aparat de dimensiuni mici care este purtat sub haine.

După încheierea perioadei de monitorizare (de obicei 24 ore, dar uneori chiar și 48/72 ore) electrozii se deconectează și înregistrarea se descarcă pentru interpretarea datelor. Medicul va analiza atent ritmul cardiac înregistrat și toate evenimentele petrecute în timpul monitorizării.

În urma analizei acestor date se va stabili dacă simptomele pacientului se datorează unei tulburări de ritm sau de conducere.

Există riscuri asociate acestei monitorizări?

Nu. Electrozii atașati au scopul doar de a înregistra activitatea electrică a inimii și nu există niciun risc de a emite impulsuri electrice care să fie percepute de pacient sau care ar putea să perturbe activitatea inimii.

Mai multe informatii
Transport gratuit Da
Caracteristici

SPECIFICATII TEHNICE
1. Voltaj scala: 1 mV±5 %
2. Sensibilitate standard: 10 mm/mV±5 %
3. Nivelul zgomotului: ≤30 μV p-p
4. CMRR: ≥60 dB
5. Frecventa raspunsului: 10 Hz, 0,5 Hz~55 Hz;-3 dB
6. Time constant: time constant ≥3.2 s
7. Viteza de scanare: 25 mm/s±5 %
8. Voltaj de polarizare: ±300 mV
9. Cel mai slab semnal masurat: 50 μV p-p
10. Interferente intre canale: ≤ 0,5mm
11. Tip siguranta: tip B (alimentare interna)
12. Dimensiuni: 111 mm (lungime) *60 mm (laTime) *25 mm (inaltime)
13. Greutate neta: 105 g (fara baterie)

Mediul de operare:
Temperatura: 10 ℃~45 ℃
Umiditatea relativa: ≤85 %
Presiunea atmosferica: 86 kPa~106 kPa
Alimentare: DC 3 V

Mediul de transport si depozitare:
Temperatura: -40 ℃~+55 ℃
Umiditatea relativa: ≤85 %

Tratament

Sistemul ECG contine un software de inregistrare si analiza. Unitatea de inregistrare este usor de utilizat, colecteaza unde ECG din 12 derivatii simultan si poate inregistra continuu timp de 24 de ore. In plus, aparatul revizualizeaza undele ECG. Software-ul de analiza poate reafisa unda ECG inregistrata si stocata, cu diferite functii disponibile, precum aritmia, HRVA, QTDA, TWA, etc.

Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie pentru:Holter EKG Contec TLC5000
Rating-ul tău