Movial Plus cutie cu 28 capsule

98,00 lei
în stoc
SKU
NXT-MOV28

Movial Plus este un supliment alimentar natural ce conține un complex inovator Fluidart, formulat cu acid hialuronic cu greutate moleculară mare și colagen de tip II hidrolizat, extract de rodie și vitamina C.

Principalul avantaj al acestuia este reducerea senzației de durere, amelioreaza inflamația și menține mobilitatea normală a articulațiilor.

Acțiune:

  •  stimulează funcția fiziologică a sinoviocitelor (celule din cartilajul articular) responsabile pentru producerea lichidului sinovial crescând astfel producția de lichid sinovial;
  •  contribuie la neutralizarea stresului oxidativ;
  • contribuie la reducerea degradării fiziologice a cartilajelor articulare;
  • reduce riscul proceselor inflamatorii și contribuie la menținerea unei mobilitați normale.

Movial plus reduce astfel frecarea intre suprafetele articulare aflate in suferinta, cu reducere durerile articulare si cresterea mobilitatii.

Colagenul hidrolizat de tip II din structura Movial plus stimuleaza secretia endogena de colagen natural. Acest colagen ajuta la refacerea structurii fibrelor din matricea cartilaginoasa si din ligament, diminuand procesul de degenerescenta a acestora. In acelasi timp are un efect sinergic cu acidul hialuronic pentru cresterea vascozitatii lichidului sinovial.

Extractul de rodie este un puternic antiinflamator natural si reduce inflamatia membranei sinoviale, diminuand astfel nivelul durerii. Reduce productia lichidului sinovial de calitate necorespunzatoare si a produsilor de oxidare.

Vitamina C, al patrulea element din compozitia Movial Plus, un antioxidant natural cu eficienta crescuta neutralizeaza produsii de oxidare din articulatie. Astfel, sustine actiunea colagenului hidrolizat de tip II, prin inhibarea hialuronidazei produsa la nivelul articulatiei.

 

Mod de administrare Movial Plus

Se administreaza de 1-2 ori pe zi, iar rezultatele se pot observa dupa 21 de zile.

Cu toate ca este foarte posibila o imbunatatire a simptomelor intr-un timp mai scurt, este importanta administrarea in continuare a produsului chiar timp de 2-3 luni.

 

Prezentare:

Cutie cu 28 capsule

Mai multe informatii
Transport gratuit Nu
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie pentru:Movial Plus cutie cu 28 capsule
Rating-ul tău
×
Coșul de cumpărături