Orteză lombosacrală lombostat 26 cm cu benzi multiple

105,00 lei
în stoc
SKU
NXTBRC260K

Dureri de spate, postură incorectă la școala sau la birou?

Hai sa stăm drepți!

Hai să facem din durere o amintire!

Orteza lombosacrală Lombostat 26 cm cu benzi multiple este recomandată pentru dureri lombare, diferite afecțiuni ale zonei lombare și sacrale, crize de lumbago, discopatii lombare, osteocondrită, spondiloză, spondiliartrită, dureri cronice de spate etc.

Orteza lombosacrala Lombostat 26 cm  cu benzi multiple are un sistem de închidere special proiectat pentru a facilita echiparea in cazul pacienților în vârstă sau a pacienților care prezintă probleme funcționale.

Orteza lombosacrala Lombostat 26 cm are forma anatomica, asigurand sustinerea atât pentru barbați cât și pentru femei, cu diferențe de contur mai frecvente între șolduri și talie.

Orteza lombosacrala  Lombostat 26 cm  cu benzi multiple prezinta benzi de tracțiune elastică care permit o ajustare mai bună și ridicarea zonei abdominale, caracteristică importantă în afecțiunile lombare.

Mai multe informatii
Transport gratuit Nu
Caracteristici

Pentru alegerea marimii corecte se masoara circumferinta maxima a abdomenului.

Marimi:

  • S (70-80cm);
  • M (80-90cm);
  • L (90-100cm);
  • XL (100-110cm);
  • XXL (110-120cm).

Producator: BERCKS ORTHOPEDICS.

Culori disponibile : bej si negru

Tratament

Orteza lombosacrala Lombostat 26 cm cu benzi multiple este recomandată pentru dureri lombare, diferite afecțiuni ale zonei lombare și sacrale, crize de lumbago, discopatii lombare, osteocondrită, spondiloză, spondiliartrită, dureri cronice de spate etc.

Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie pentru:Orteză lombosacrală lombostat 26 cm cu benzi multiple
Rating-ul tău

Am găsit alte produse interesante pentru tine!