Pastă De Dinți GennaDent Banane Junior 80ml VIVA NATURA

11,00 lei
Epuizat din stoc
SKU
NXT-GENNA

GennaDent Junior este o pastă de dinți 99% naturală şi de origine naturală cu ulei de portocale


Pasta De Dinti GennaDent Banane Junior este recomandată utilizarea ei mai ales în perioada în care copiii învață să se spele pe dinți.

FĂRĂ FLUOR! Efectele fluorului sunt considerate de unii specialişti ca fiind discutabile. Fluorul este o substanță chimică cu un anumit grad de toxicitate și poate determina uneori tulburări ale stării de sănătate.

Pasta de dinți Junior are o formulă special concepută pentru copii, chiar și de cele mai fragede vârste, având componente de bază argilă, aloe vera, propolis și extracte naturale din plante. Aceste ingrediente active acționează blând asupra dinților și gingiilor celor mici și oferă o protecție bună împotriva dezvoltării plăcii bacteriene și a apariției cariilor. Nu formează spumă.

Atât de naturală încât s-ar putea înghiți!
Datorită ingredientelor naturale din care este realizată GennaDent Junior nu prezintă niciun risc în cazul ingerării accidentale moderate.
Ingrediente INCI: Calcium carbonate (natural), Glycerin (natura), Clay (Argila), Aqua (apa), Sodium lactate (natural), Glyceryl laurate (natural), Aroma, Propolis extract (extract de propolis), Xantan gum (naturala), Alcohol denat (natural), Aloe vera callus extract (extract de aloe), Citric acid (natural), Menthol (natural), Echinacea angustifolia extract (extract de echinacea), Chamomilla recutita extract (extract de mușețel), Achillea milefolium extract (extract de coada șoricelului), Glycyrhizza glabra extract (extract de lemn dulce), Melissa officinalis extract (extract de roiniță), Platago lanceolata extract (extract de pătlagină), Althaea officinalis extract (extract de nalbă), Musa paradisiaca fruit extract (extract de banane), Salvia officinalis extract (extract de salvie), Ocimum basilicum extract (extract de busuioc).

În rare cazuri pot exista alergii la diferite componente din produs. Pentru siguranță, recomandăm să verificați lista de ingrediente și să testați produsul pe o mică porțiune de piele. Produsul este realizat prin tehnologie proprie VivaNatura care păstrează nealterate proprietățile ingredientelor naturale. Se recomandă a se păstra la loc uscat și răcoros (5 - 250 C); a se evita expunerea directă a produsului la razele solare. Testat dermatologic. A se folosi de preferință înainte de data inscripționată pe produs (lot - lună - an) și maxim 6 luni de la deschidere.

99% naturala si de origine naturala

Tara de origine: Romania

Mai multe informatii
Transport gratuit Nu
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie pentru: Pastă De Dinți GennaDent Banane Junior 80ml VIVA NATURA
Rating-ul tău
×
Coșul de cumpărături