Sapun lichid antibacterian Hegron 1000 ml

29,00 lei
în stoc
SKU
NXT-Hegron

Sapun lichid antibacterian Hegron 1000 ml are proprietati antibacteriene si dezinfectante si a fost special creat pentru igiena zilnica .

Sapun lichid antibacterian Hegron 1000 ml este un sapun dezinfectant cu adaos de zer, ce are proprietati antibacteriene si dezinfectante.

Sapunul a fost special creat pentru igiena zilnica a intregii familii. Plusul acestei formule il reprezinta ingredientele ce asigura hidratarea optima a pielii, ingrijirea si protectia acesteia cat si pH-ul neutru, acesta fiind ideal pentru igiena bebelusilor si copiilor. Sapunul dezinfectant cu adaos de zer de la Hegron este adecvat pentru ingrijirea delicata a mainilor, fetei si corpului.

Ingrediente sapun lichid antibacterian Hegron: apa, lauril sulfat de sodiu; clorura de sodiu; glicerina; cocamidopropil betaina; coco – glucozida, gliceril oleat, butyris lac pulbere, stiren / acrilat copolimer, parfum, tocoferol, gliceride hidrogenate de palmier citrat, glicina, propilen glicol, alcool benzilic, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, acid lactic, acid citric.

Gramaj sapun lichid antibacterian Hegron: 1000ml.

Sapunul lichid antibacterian Hegron este produs in Olanda de Hegron Cosmetics BV.

 

Mai multe informatii
Transport gratuit Nu
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie pentru: Sapun lichid antibacterian Hegron 1000 ml
Rating-ul tău
×
Coșul de cumpărături