Suport spătar reglabil pentru spate

195,00 lei
în stoc
SKU
NXTSPATAR

Suport spatar reglabil pentru spate este un dispozitiv foarte util persoanelor imobilizate la pat pentru a sta cu spatele ridicat într-o poziție cât mai confortabilă în timpul hrănirii , odihnei , toaletării , cititului sau privitului la televizor.

Suport spatar reglabil pentru spate protejează coloana vertebrală și oferă suport musculaturii spatelui, având patru trepte de reglaj a unghiurilor, astfel încât să vă alegeți poziția cea mai comodă .

SUPORT REGLABIL PENTRU SPATE :

  • este folosit cu un real folos de catre persoanele imobilizate la pat sau cu o mobilitate redusă ;
  • poate fi folosit și de pacienții care suferă de boala de reflux gastroesofagian ;
  • este destinat persoanelor care au diferite afecțiuni ale respirației în timpul somnului: de la apnee la sforăit!
  • este folositor și gravidelor fiind folosit cu succes în toate trimestrele de sarcină .

Suportul reglabil pentru spate poate fi folosit pe orice fel de pat, pentru a va asigura un somn odihnitor .

  • Unghiul este ajustat printr-un sistem clichet simplu.
  • Fabricat din material durabil, care oferă sprijin şi confort. Acesta permite oamenilor imobilizati de a efectua sarcini confortabil la pat, scrie, manancă, citeşte.
  • Ușor de instalat . Se pliază. 
Mai multe informatii
Transport gratuit Nu
Caracteristici
  • Dimensiuni: 63 x 55 cm
  • Greutate maximă suportată: 110 kg.

 

Tratament

Poziția înclinat reduce parțial presiunea asupra spatelui , micșorand pericolul apariției escarelor în această zonă, fiind o prevenție parțială, prevenția eficientă este salteaua antiescare.

Escarele sunt răni ale pielii care se dezvoltă la nivelul țesuturilor moi atunci când acestea sunt presate între o proeminență osoasă și un plan dur extern, pentru o perioadă mai lungă de timp .

Escarele pot fi vindecate numai dacă se înlătură presiunea exercitată pe zona afectată. Cea mai simplă metodă de a scădea riscul apariției escarelor este evitarea statului în aceeasi poziție pentru perioade îndelungate de timp. În multe cazuri, acest lucru este imposibil, iar cel mai eficient mod de prevenire a escarelor este o salteaua antiescare .

Escarele sunt mult mai ușor de prevenit decât de tratat. Astfel în cazul unui pacient imobilizat sau care suferă de incontinența urinară se va pune accent pe prevenția apariției escarelor decât pe tratarea ulterioara a acestora. Pe lângă salteaua antiescare, un rol important în acest caz îl au produsele din gama Menalind de la HARTMANN:crema protectoare sau spuma de curațire.

Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie pentru:Suport spătar reglabil pentru spate
Rating-ul tău