Vitamina C 1000 mg cu macese - 100 cp

42,00 lei
Epuizat din stoc
SKU
NXT-VITAMINA C-1

Vitamina C 1000 mg cu măceșe - 100 comprimate

Pe lângă cele 1000 mg de vitamina C, conține și 25 mg de extract de măceșe. Măceșele sunt o sursă extraordinară de vitamina C în sine, iar extractul de măceșe contribuie și la absorbția acidului, respectiv conține și alte vitamine și flavonoide.

Vitamina C este una dintre cele mai populare vitamine, care contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar, la procesele metabolice, funcționarea normală a sistemului nervos, protecția celulelor împotriva stresului oxidativ, reducerea oboselii și absorbția fierului.

Ingrediente: acid ascorbic, agenți de incărcare: celuloză microcristalină și croscarmeloză de sodiu, pulbere de Măceș (Rosa canina), agent antiaglomerant: stearat de magneziu, agenți de glazurare - hipromeloza și alcool polivinilic.
Mod de utilizare: un comprimat filmat pe zi. Numai pentru adulți. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dieta variată și echilibrată și un stil de viață sănătos. A se păstra la temperatura camerei, ferit de căldură, umiditate și lumina excesivă. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici!

Vitamina C in exces poate avea efect laxativ.
Conținut: 100 comprimate   

Greutate neta: 130g

Mai multe informatii
Transport gratuit Nu
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie pentru:Vitamina C 1000 mg cu macese - 100 cp
Rating-ul tău