Vitamina D3 Forte - 4000UI - 90 capsule

46,00 lei
în stoc
SKU
NXT-d3forte

Vitamina D3 Forte - 4000UI - 90 capsule

Este cea mai puternică formă de vitamina D3 din gama noastră.

Semne ale deficitului de vitamina D

  • durere la nivelul oaselor - Vitamina D ajută la absorbția calciului în organism, și astfel la sănătatea oaselor, iar persoanele cu deficit de vitamina D sunt mai predispuse la dureri osoase și artrită.
  • pierderea densității osoase - persoanele cu deficit de vitamina D prezintă un risc mai mare de osteoporoză și totodată un risc crescut de fracturi
  • oboseală și epuizare - persoanele cu anemie sau număr scăzut de celule roșii din sânge au de obicei niveluri scăzute de vitamina D
  • depresie - persoanele cu deficit de vitamina D sunt mai predispuse la tulburări ale dispoziției, cum ar fi depresia
  • vindecarea lentă a rănilor - Vitamina D este un stimulent imunitar excelent și astfel ajută la combaterea inflamațiilor și a infecțiilor
  • dureri musculare - pot avea mai multe cauze, printre care, foarte des, deficitul de vitamina D
  • căderea parului - în afara de stres, cercetatorii au descoperit că un nivel prea scăzut de vitamina D poate fi legat de un proces autoimun care determină apariția unor pete chelie pe scalp

Ingrediente: amidon, hidroxipropilmetilceluloză, stearat de magneziu, maltodextrină, amidon modificat, ulei de floarea soarelui, gumă arabică, fosfat de calciu, colecalciferol, butilhidroxitoluen.

Doza zilnică recomandată: o capsulă pe zi. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos. A se păstra la temperatura camerei, la loc uscat și ferit de expunerea la soare sau la surse de căldură. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici!

Conținut: 90 capsule

Mai multe informatii
Transport gratuit Nu
Caracteristici

Vitamina D - sau „vitamina soarelui” - este un nutrient esențial, de care organismul uman are nevoie pentru funcționarea optimă. Datorită beneficiilor sale incredibile pentru sănătate, vitamina D și-a castigat dreptul de a fi menționată în prezent printre cei mai importanți nutrienți, alături de vitamina C, zinc sau fier.

În ciuda numelui său, vitamina D este de fapt un prohormon produs de organismul nostru (pancreas și ficat) în timpul expunerii pielii la lumina soarelui.

În afară de rolul primordial în structura oaselor și a mușchilor, specialiștii afirmă că Vitamina D este esențială și pentru menținerea sănătății sistemului imunitar și prevenirea cancerului.

Nivelurile scăzute de vitamina D pot afecta toate cele 36 de organe din corpul nostru, așadar, monitorizarea nivelului vitaminei D din organism este foarte importantă, iar semnele deficitului de vitamina D merită toată atenția noastră.

Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie pentru:Vitamina D3 Forte - 4000UI - 90 capsule
Rating-ul tău