Stetoscop Littmann 3M Cardiology IV

1.200,00 lei
în stoc
SKU
NXT-ST11

Stetoscop Littmann® 3M™ Cardiology IV este creat pentru performanță acustică extraordinară, combinată cu o versatilitate excepțională.

Acest stetoscop Littmann este unul dintre cele mai recunoscute stetoscoape din domeniu. Prin design-ul său inovator oferă diafragme reglabile pe ambele părți pentru ușurință în utilizare la tratarea pacienților adulți sau copii.

Stetoscopul Littmann® 3M™ Cardiology IV™, unul dintre cele mai recunoscute stetoscoape din domeniu, ofera prin design-ul sau inovator diafragme reglabile pe ambele parti pentru usurinta in utilizare la tratarea pacientilor adulti si copii.

Partea pediatrica a capsulei se poate converti in clopot traditional prin indepartarea diafragmei reglabile si inlocuirea acesteia cu inelul cauciucat inclus.

Alegeti partea activa a capsulei: numai o fata a capsulei este activa din punct de vedere acustic in orice moment, identificata printr-un marcaj pe tija. Rotiti capsula pentru a face ca partea inactiva sa devina parte activa.

Reglati tensiunea castilor: pentru reducerea tensionarii arcului, indepartati tuburile auriculare, iar pentru cresterea tensionarii arcului, strangeti tuburile auriculare (conform imaginilor de mai jos).

Stetoscopul Cardiology IV nu este doar pentru cardiologi. Acesta este utilizat de catre medici specialisti si generalisti, pediatri, din departamentul ATI, personal UPU, asistente medicale, studenti la medicina si alte cadre medicale pentru a identifica, a asculta si a studia sunetele inimii, plamanilor si ale altor organe la pacientii adulti si copii. Utilizati partea mare pentru adulti si partea mica pentru pacienti pediatrici sau ceu slabi, in jurul bandajelor si in evaluarea carotidei.

Tubul cu lumen dublu asigura doua trasee sonore intr-un singur tub. Tehnologia diafragmei reglabile – o inventie a companiei 3M – permite medicilor sa auda mai bine diferite frecvente prin simpla alternare a presiunii asupra capsulei. Apasati ferm partea pentru adulti pentru a auzi sunetele de frecventa inalta. Aceasta caracteristica de economisire a timpului permite furnizorului de servicii medicale sa se concentreze asupra pacientului, in timp ce diafragma asigura confortul pacientului prin faptul ca nu provoaca senzatia de racoare.

 

Utilizarea modului diafragma (pentru frecvente inalte)

Utilizarea modului diafragma (pentru frecvente inalte)

Apasati ferm pe capsula. Prin presiunea asupra capsulei, miscarea membranei diafragmei este restrictionata. Aceasta blocheaza (sau atenueaza) sunetele de frecventa joasa si va permite sa auziti sunetele de frecventa inalta.

 

Utilizarea modului clopot (pentru frecvente joase)

Utilizarea modului clopot (pentru frecvente joase)

Asezati usor capsula stetoscopului pe pielea pacientului, fara a apasa. In momentul in care membrana diafragmei este suspendata, aceasta face sa rezoneze sunetele de frecventa joasa.

 

Tubulatura elastica isi pastreaza forma si flexibilitatea in timp, chiar daca stetoscopul se pliaza strans in buzunar. Aceasta ofera stetoscopului o viata mai lunga, datorita rezistentei la uleiurile pielii si alcool. Tubulatura de ultima generatie nu contine latex, un beneficiu atat pentru profesionistii din domeniul medical cat si pentru pacientii care sunt sensibili. Si, pentru a avea un rol important in protectia sanatatii umane si a mediului inconjurator, tubulatura de ultima generatie nu contine plastifianti de tip ftalati.

Stetoscopul Cardiology IV este fabricat in Statele Unite ale Americii pentru o calitate constanta si vine insotit de olive auriculare mari si mici, inel cauciucat pentru clopot, si instructiuni.

Iata prin ce iese in evidenta stetoscopul Cardiology IV:

  • Capsula combinata: fata mare poate fi utilizata in cazul pacientilor adulti, in timp ce fata mica este folosita in cazul pacientilor slabi sau pentru pediatrie, in jurul bandajelor sau in controlul carotidei.
  • Posibilitatea conversiei fetei mici in clopot traditional prin indepartarea diafragmei si inlocuirea cu inelul cauciucat inclus ce nu provoaca senzatia de racoare.
  • Diafragma brevetata cu frecventa duala, reglabila pe fiecare fata, care alterneaza intre sunetele de frecventa joasa si cele de frecventa inalta, fara a fi necesara intoarcerea capsulei.
  • Capsula, inelul si diafragma nu provoaca senzatia de racoare in contact cu pielea pacientilor.
  • Cele doua canale ale sunetului intr-un singur tub elimina zgomotele perturbatoare ale frecarii create de tuburile duble traditionale.
  • Bratele stetoscopului sunt flexibile, usor ajustabile pentru un confort personalizat. Olivele auriculare inclinate sunt perfect aliniate cu canalele urechii.
  • Olive auriculare moi de tip "snap-tight", pentru o izolare acustica optima.
  • Performanta acustica senzationala si versatilitate exceptionala, oferite de unul dintre cele mai recunoscute stetoscoape din domeniu.
Mai multe informatii
Transport gratuit Da
Garanție

2 ani

Durata medie de folosire recomandata de producator:  aproximativ 7 ani 

Caracteristici

Lungime 69 cm

Greutate 177 grame.

Culoare capsule: negru, alama, sampanie, oglinda, curcubeu, fumurie

Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie pentru:Stetoscop Littmann 3M Cardiology IV
Rating-ul tău

Am găsit alte produse interesante pentru tine!

×
Coșul de cumpărături