Informatii despre site:

Site-ul web Nextfarma.ro este administrat de SC MANUFARM SRL cu sediul social in Str. Mihai Viteazu nr. 20 Bradesti judet Dolj.
Numar de Inregistrare la Registrul Comertului J16/210/2017, CUI 37023410
Capital Social Subscris si varsat de 200 lei.
Site-ul comercializeaza produse doar pe teritoriul Romaniei.
Adaos comercial practicat pe acest site este intre 0 si 300%.

Pentru eventualele erori in utilizare aparute din cauza unor modificari, setari, upgrade-uri etc. facute de MANUFARM SRL ne cerem scuze. Intregul continut al site-ului nextfarma.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB, scripturi, programe si alte date - este proprietatea MANUFARM SRL si a furnizorilor sai si este aparat de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul MANUFARM SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Accesul la site
Nextfarma.ro garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor societatii MANUFARM SRL, fara acordul scris al acesteia.

Documente Contractuale
Prin inregistrarea unei comenzi pe site, clientul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care NextFarma.ro isi deruleaza operatiunile comerciale.
Notificarea primita (electronic sau telefonic) de catre client, dupa efectuarea comenzii, are rol de informare si nu reprezinta acceptarea comenzii. Acceptarea comenzii de catre Nextfarma.ro se considera finalizata atunci cand exista o confirmare verbala (prin telefon) sau electronica (prin e-mail) din partea Nextfarma.ro catre client, fara a necesita o confirmare de primire din partea acestuia. Nextfarma.ro nu considera in nici un moment o comanda neconfirmata ca avand valoare contractuala.

Incheierea contractului are loc numai in momentul emiterii facturii fiscale si nu la lansarea comenzii sau emiterii confirmarii automate de primire a acestei comenzi. Emiterea automata a confirmarii de primire a comenzii NU echivaleaza cu incheierea contractului intre vanzator si cumparator.
Pentru motive justificate, Nextfarma.ro isi rezerva dreptul sa modifice cantitatea produselor din comanda. Daca se intervine la modificarea cantitatii produselor din comanda, Nextfarma.ro va anunta clientul la adresa de e-mail sau la numarul de telefon pus la dispozitie de catre acesta la efectuarea comenzii si va returna diferenta daca este cazul.

Comentarii, comunicari si alte date/informatii
Cei care acceseaza/viziteaza site-ul pot face comentarii si orice alte comunicari; pot sa transmita sugestii, idei, intrebari sau alte informatii, atat timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in niciun fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam. In cazul trimiterii sau afisarii unor materiale/documente, se considera ca utilizatorul confera societatii MANUFARM SRL si afiliatilor/asociatilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum si dreptul de a distribui, de a prezenta aceste continuturi oriunde in lume, prin orice mijloc. Se garanteaza, de asemenea, societatii MANUFARM SRL si afiliatilor/asociatilor sai, sau celor carora le retransmite dreptul de licenta, dreptul de a utiliza numele pe care il asociati cu un astfel de continut.
Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il afiseaza sau transmite pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei persoane. MANUFARM SRL nu isi asuma nici o responsabilitate pentru continutul mesajelor/comunicarilor afisate/transmise de un utilizator prin intermediul site-ului nextfarma.ro

Securitatea Informatiilor
Acest site foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul nostru. Nextfarma.ro nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul. De asemenea nu raspundem pentru erorile in securitatea serverului care gazduieste site-ul.


Declinarea responsabilitatii
Continutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) a fost alcatuit in stransa colaborare cu furnizorii produselor prezentate. Din acest motiv, nextfarma.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in magazinul nostru, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia noastra de catre furnizorii fiecarei marci. De asemenea imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele efectiv livrate pot diferi de imagini in orice mod (culoare, aspect etc.) nextfarma.ro nu poate garanta disponibilitatea in stocuri a tuturor produselor afisate. Din acest motiv, nextfarma.ro isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs dispare din oferta curenta a furnizorului.
Clientul va primi inapoi banii incasati de societatea MANUFARM SRL pentru respectiva comanda. Orice reclamatie va fi adusa la cunostinta nextfarma.ro in maximum 24 de ore de la receptionarea produselor, urmand ca aceasta sa fie transmisa furnizorului produselor respective, spre solutionare. Toata responsabilitatea acestor defectiuni si repararea lor revine in sarcina furnizorului si service-ului autorizat de acesta.
Toate produsele (cand este cazul) sunt insotite de certificatul de garantie original emis de furnizorul nostru. In cazul in care produsele nu se pot livra sau sufera defectiuni pe parcursul livrarii, clientul poate cere returnarea imediata a sumelor incasate deja de societatea MANUFARM SRL, dar nu si alte despagubiri. Nextfarma.ro condamna incercarile de frauda si acorda tot sprijinul necesar recuperarii eventualelor pierderi. Fiind de acord cu acest document, clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.
Valoarea maxima a obligatiilor societatii MANUFARM SRL fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de societatea MANUFARM SRL de la acest client.

Greseli de tiparire
Societatea MANUFARM SRL si furnizorii sai nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc. In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, compania noastra isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

Garantia produselor
Produsele cumparate prin intermediul acestui site beneficiaza de garantia obisnuita a fiecarei marci in parte. Astfel fiecare produs va fi insotit de certificatul de garantie al producatorului, care se ocupa direct sau prin reprezentantii sai de service-ul produsului.

Dispozitii finale
Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat. Toate logo-urile si marcile inregistrate din site apartin proprietarilor lor. Articolele, comentariile, mesajele, replicile, imaginile sau orice alt tip de continut provenit de la membri, constituie proprietatea autorilor, restul constituie proprietatea site-ului nextfarma.ro.