Stetoscop Littmann 3M Master Cardiology

1.150,00 lei
în stoc
SKU
NXT-ST10

Stetoscopul Littmann® 3M™ Master Cardiology este cel mai avansat stetoscop acustic, pentru o auscultație exactă a sunetelor de frecvențe diferite prin simpla alternare a presiunii asupra capsulei.

Stetoscopul cardiologic este recomandat pentru utilizarea de către medicii cardiologi și pneumologi. Pentru zonele dificile și pentru auscultația pediatrică i se poate monta un adaptor special.

Stetoscop Littmann® 3M™ Master Cardiology™ are o piesa de auscultatie “Master” cu diafragma reglabila – o inventie a companiei 3M – care permite medicilor sa auda sunete de frecvente diferite prin simpla alternare a presiunii asupra capsulei.

Stetoscop Littmann Master Cardiology este recomandat pentru utilizarea de catre medicii cardiologi si pneumologi. Pentru zonele dificile si pentru auscultatia pediatrica i se poate monta un adaptor special.

Spre deosebire de modelele cu doua fete, nu este nevoie sa intoarceti sau sa repozitionati capsula. Aceasta caracteristica de economisire a timpului permite furnizorului de servicii medicale sa se concentreze asupra pacientului, in timp ce diafragma asigura confortul pacientului prin faptul ca nu provoaca senzatia de racoare.

Tehnologia diafragmei reglabile – o inventie a companiei 3M – permite medicilor sa auda diferite frecvente prin simpla alternare a presiunii asupra capsulei. Apasati usor capsula pentru a auzi sunetele de frecventa joasa si apasati mai ferma pentru a auzi sunetele de frecventa inalta. Aceasta caracteristica de economisire a timpului permite furnizorului de servicii medicale sa se concentreze asupra pacientului, in timp ce diafragma asigura confortul pacientului prin faptul ca nu provoaca senzatia de racoare.

 

Utilizarea modului diafragma (pentru frecvente inalte)

Utilizarea modului diafragma (pentru frecvente inalte)

Apasati ferm pe capsula. Prin presiunea asupra capsulei, miscarea membranei diafragmei este restrictionata. Aceasta blocheaza (sau atenueaza) sunetele de frecventa joasa si va permite sa auziti sunetele de frecventa inalta.

 

Utilizarea modului clopot (pentru frecvente joase)

Utilizarea modului clopot (pentru frecvente joase)

Asezati usor capsula stetoscopului pe pielea pacientului, fara a apasa. In momentul in care membrana diafragmei este suspendata, aceasta face sa rezoneze sunetele de frecventa joasa.

 

Iata prin ce iese in evidenta Stetoscopul Master Cardiology:

  • Capsula “Master” cu o singura fata, cu diafragma reglabila, inventata de 3M: alterneaza cu usurinta intre sunetele de frecventa joasa si inalta fara a fi necesara intoarcerea capsulei.
  • Stetoscop superior cu performante de ultima generatie, indeplinind standardele specialistilor din domeniul medical care pretind un raspuns acustic de calitate.
  • Piesa de auscultatie solida, din otel inoxidabil, cromat, lucrata manual.
  • Capsula nu provoaca senzatia de racoare in contact cu pielea pacientilor.
  • Cele doua canale ale sunetului intr-un singur tub elimina zgomotele perturbatoare ale frecarii create de tuburile duble traditionale.
  • Bratele stetoscopului sunt usoare, confortabile si flexibile, putand fi indoite cu incredere de un milion de ori, si sunt pozitionate corect din punct de vedere anatomic.
  • Olive auriculare moi de tip “snap-tight”, pentru o izolare acustica optima.
  • Adaptor pentru proceduri speciale pentru zonele dificile sau pentru uz pediatric.
Mai multe informatii
Transport gratuit Da
Garanție

2 ani

Durata de folosire:  aproximativ 7 ani

Caracteristici

Lungime 69 sau 56 cm

Greutate 185 sau 175 grame.

Culori tubnegru, bleumarin, verde inchis,verde deschis, ciocolatiu, turcoaz,violet

Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie pentru:Stetoscop Littmann 3M Master Cardiology
Rating-ul tău
×
Coșul de cumpărături