NextFarma - Sănătate la un alt nivel!

NextFarma – prezentare

Totul începe cu tine, cu sănătatea și confortul tău. Cu o experienţă de peste 20 de ani in tratarea şi consilierea pacienţilor in farmacie, echipa NextFarma işi propune să continue aceeaşi tradiţie si in mediul online. In momentul în care libertatea de mişcare este ingrădită chiar și cele mai banale activitaţi zilnice pot părea imposibile. Se ştie că prevenţia unei afecţiuni este mult mai facilă decât tratarea acesteia.

Dar ce facem când răul este deja produs, când boala s-a instalat si pacientul suferă? Scopul nostru este imbunătăţirea calităţii vieţii pacientului până la recuperarea totală si definitivă, atunci când este posibil. Pentru cei care au probleme cu spatele, de la clasicele dureri de spate până la cunoscuta cifoză, NextFarma pune la dispoziţie ortezele medicale. Persoanele cu afecţiuni care ingreunează deplasarea pot găsi aici atât diversele modele de cârje cât şi sfaturi practice din partea persoanelor competente. In cazul în care vorbim de o imobilizare la pat, fie că este pe o perioadă scurtă sau lungă NextFarma recomandă salteaua antiescare, benefică atât în prevenirea cât şi tratarea neplăcutelor escare.

Echipa NextFarma vă este la dispoziţie mereu prin intermediul mesajelor online sau telefonic în timpul programului farmaciei. Ajutorul NextFarma In cazul în care vorbim de o imobilizare la pat, fie că este pe o perioadă scurtă sau lungă NextFarma recomandă salteaua antiescare, benefică atât în prevenirea cât şi tratarea neplăcutelor escare. Echipa NextFarma vă este la dispoziţie mereu prin intermediul mesajelor online sau telefonic în timpul programului farmaciei.

Coșul meu
Cart