Ham de memorie, corector postură spate, mărime UNIVERSALĂ

95,00  lei
în stoc
SKU
NXT-hamuniversal

Scapă de durerile de spate și ține durerea sub control!

Ham de memorie, mărime UNIVESALĂ poate fi purtat oricând și oricum pentru corectarea poziției posturale

  • asigură o postură optimă a coloanei și te scutește de durerile de spate, gât și umeri
  • vei putea sta mai drept și poți uita de dureri
  • eficient în caz de hernii de disc, lombalgii, post intervenții chirurgicale, 


Pe site-ul nostru www.durerispate.ro găsești informații atât despre cauzele durerilor de spate cât și tratamentele recomandate.

Mărimea este UNIVERSALĂ.

Se recomandă pentru circumferința maximă (măsurată în partea superioară a abdomenului, sub sâni) cuprinsă între 70-120 cm

Culoare produs: bej

Mai multe informatii
Transport gratuitNu
Caracteristici

Viața noastră este în continuă schimbare, modul, stilul se schimbă de la an la an, ieri munceam într-un colectiv, astăzi facem "telemuncă".

98% din populația globului are probleme de articulații, fie că e genunchi, umăr sau coloana vertebrală, toate aceste probleme se datorează sedentarismului în cea mai mare parte.

Omul modern, cu un "job de birou", cu greu își face timp pentru sport. Anumite posturi vicioase pot cauza discopatii, sau mai grav, anumite afecțiuni cum ar fi :

  • Cifoză, scleroză
  • Periartrită Scapulo-humerală (PSH)
  • Sindrom de tunel carpian

Orteza de spate prezintă efect terapeutic dovedit ca tratament pentru cifoza vertebrală. Orteza de spate reprezintă linia primară de tratament în cazul afecțiunilor cervicale, toracice sau lombare. Alegerea lor este recomandată in funcție de localizarea afecțiunii.

Termenul medical pentru o curbă care este mai mare decât normală este de fapt "hipercifoza", termenul "cifoză" este folosit în mod obișnuit de medici pentru a se referi la starea clinică a curburii excesive a coloanei.

Cifoza poate sa apară la orice vârstă atât la femei cât si barbați, însă este mai frecventă în următoarele cazuri:

  • fetele în perioada adolescenței care au o postură precară prezintă risc mare pentru cifoza posturală,
  • adulții în varstă care suferă deja de osteoporoză.

Cifoza la copii apare mai ales la adolescență. Evoluția cifozei posturale este în general treptată, postura defectuoasă poate determina întinderea ligamentelor și o dezvoltare anormală a vertebrelor.

Cifoza la adulți este favorizată de diverse afecțiuni complementare deja instalate. Cele mai cunoscute sunt osteoporoza, artrita, spondilita sau diverse traume ale vertebrelor toracice si lombare.

Cele mai frecvente simptome pentru pacienții cu cifoză anormală sunt aspectul unei posturi necorespunzatoare și apariția cocoașei. Simptomele clasice sunt reprezentate de dureri de spate, oboseală musculară și rigiditate în spate.

Dacă sunteți îngrijorat de o curbă neobișnuită a coloanei vertebrale, este recomandat să vă adresați medicului. Acesta poate determina dacă aveți cifoză atât prin examinarea coloanei vertebrale cât și prin efectuarea unei radiografii.

Orteza de spate este utilizată pentru a trata cifoza structurală, ține sub control durerea și încetinește sau oprește progresia curbei. Este concepută pentru a menține coloana vertebrală în poziție normală și pentru a elimina presiunea de pe vertebre.

Ca și tratament pentru cifoză, purtarea unei orteze corectoare poate fi dificilă, fiind restrictivă și inconfortabilă la început dar efectele benefice se văd din primele zile.

O alternativă mai bună, cu rezulatate terapeutice net superioare este Corsetul Hessing Premium.

Dacă adolescentul este încă în creștere și cifoza este moderată se recomandă corsetul . Purtarea acestuia poate încetini sau preveni progresia deformării coloanei vertebrale.

La adult, odată ce oasele au încetat din creștere, ortezele au rol de susținere împiedicând evoluția afecțiunii și îmbunătățesc calitatea vieții.

 

 

Scrieti propria recenzie
Recenzati:Ham de memorie, corector postură spate, mărime UNIVERSALĂ
Rating-ul dumneavoastra

Am gasit alte produse care v-ar placea!