Orteză gleznă - gleznieră fixă și mobilă Walker

Pret special 350,00  lei PRP 425,00  lei
în stoc
SKU
NXTBRA2215

Orteza gleznă pentru mers cu posibiliate de reglaj a flexiei plantare și dorsale, oferă ultima tehnologie pentru procesul de recuperare.

Cele două articulații reglabile ale gleznierei oferă posibilitatea de control a mobilității articulației gleznei, atelele de metal integrate, acoperite de velcro, cu benzi de fixare pe circumferință determină suport și stabilitate crescută.

Foarte ușor de montat, reprezintă o opțiune extrem de eficientă, economică și igienică la ghips, atunci când este necesară imobilizarea în timpul perioadei de recuperare.

Are rolul de a regla compresia, asigurând căldură şi stabilitate la nivelul gleznei. Este prevazută cu 2 atele laterale și se reglează cu ajutorul benzilor velcro. Este prevazută cu talpă anti-alunecare.

Articulația ortezei permite controlul mobilității și poate fi reglată în orice poziție între 0° – 45° flexie plantară.

Permite, de asemenea, imobilizarea totală în flexie dorsală și / sau plantară, cu limitarea mobilității în funcție de necesități.

Mai multe informatii
Transport gratuit Nu
Tratament

Orteză gleznă-gleznieră fixă/mobilă este recomandată pentru:

  • recuperarea precoce dupa o patologie variată posttraumatică și/sau postchirurgicală, când este necesară imobilizarea în poziți speciale sau controlul mobilității.
  • traumatisme ale țesuturilor moi
  • entorse de gradul II și III
  • fracturi stabile sau stabilizate chirurgical
  • utilizare postoperatorie
  • traumatologie și recuperare.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Orteză gleznă - gleznieră fixă și mobilă Walker
Rating-ul dumneavoastra