Orteză toraco lombo sacrală Corset Hessing standard

149,00  lei
în stoc
SKU
NXTBRC330K

Dureri de spate, postură incorectă la școală sau la birou?

Hai să stăm drepți!

Hai să facem din durere o amintire!

Orteză toraco lombo sacrală Corset Hessing AVANTAJE ȘI BENEFICII 

  • poate fi purtat oricând si oricum pentru corectarea poziției posturale
  • asigură o postură optimă a coloanei si te scuteste de durerile de spate, gât si umeri
  • vei putea sta mai drept si poți uita de dureri
  • eficient în caz de hernii de disc, lombalgii, post intervenţii chirurgicale, osteoporoză
  • susţine coloana toracolombosacrală.

Pe site-ul nostru www.durerispate.ro găsești informații atât despre cauzele durerilor de spate cât și tratamentele recomandate.

Pentru alegerea MĂRIMII CORECTE se măsoară circumferința maximă a abdomenului.

Alege marimea corsetului Hessing

Pentru dimensiuni între mărimi sau care pot oscila se recomandă Mărimea Universală.

Vezi oferta completă!

Orteză toraco lombo sacrală Corset Hessing este confecționată din material elastic ce permite pielii să respire, este prevăzută cu tije întăritoare posterioare, combinate cu o piesă dorsală care se prelungește peste umeri cu 2 benzi, trecând pe sub axile. Acestea se încrucișează pe spate și se fixează peste abdomen cu un sistem de închidere tip velcro.

Susținerea coloanei vertebrale se face cu ajutorul a 6 tije corectoare.

  • 2 tije metalice dispuse longitudinal de o parte și de alta a coloanei,
  • 4 tije de plastic dispuse oblic și lateral pentru o mai bună fixare.

Pentru alegerea mărimii corecte se măsoară circumferința maximă a abdomenului.

Mărimi: S (70-80cm); M (80-90cm); L (90-100cm); XL (100-110cm); XXL (110-120cm).

Culori disponibile: bej, negru.

Producător: Hegeli

VIDEO PREZENTARE Corset Hessing Premium

Mai multe informatii
Transport gratuitNu
Tratament

ORTEZA TORACOLOMBOSACRALA– Corset Hessing – contenție și susținere excelente în zona dorso-lombară, adaptare specifică diferitelor particularități anatomice.

Orteză toraco lombo sacrală Corset Hessing se folosește dacă suferiți de dureri de spate, hernie de disc sau osteoporoză.  Acest corset va grăbi procesul de vindecare și va ameliora considerabil durerea.

Acest corset Hessing este prevăzut cu doua tije întăritoare posterioare, combinate cu o piesa dorsală care se prelungește peste umeri cu două benzi. Acestea trec  pe sub axile, se încrucișeaza pe spate și se fixează peste abdomen cu un sistem de închidere tip velcro. Orteza este confecționată din material elastic ce permite pielii să respire.

Orteza  prezintă efect terapeutic dovedit în reducerea cifozei vertebrale.

Termenul medical pentru o curbă care este mai mare decât normală este de fapt „hipercifoza”, termenul „cifoză” este folosit în mod obișnuit de medici pentru a se referi la starea clinică a curburii excesive a coloanei.

Cifoza poate sa apară la orice vârsta atât la femei cât si barbați, însă este mai frecventa in următoarele cazuri:

  • fetele în perioada adolescenței care au o postura precară prezintă risc mare pentru cifoza posturală,
  • adulții în varstă care suferă deja de osteoporoză.

Cifoza la copii apare mai ales la adolescență. Evoluția cifozei posturale este în general treptată, postura defectuoasă poate determina întinderea ligamentelor și o dezvoltare anormală a vertebrelor.

Cifoza la adulți este favorizată de diverse afecțiuni complementare deja instalate. Cele mai cunoscute sunt osteoporoza, artrita, spondilita sau diverse traume ale vertebrelor toracice si lombare .

Cele mai frecvente simptome pentru pacienții cu cifoza anormală sunt aspectul unei posturi necorespunzatoare și apariția cocoașei. Simptomele clasice sunt reprezentate de dureri de spate, oboseală musculară și rigiditate în spate.

Daca sunteți îngrijorat de o curba neobișnuită a coloanei vertebrale, este recomandat să vă adresați medicului. Acesta poate determina dacă aveți cifoză atât prin examinarea coloanei vertebrale cât și prin efectuarea unei radiografii.

Orteza este utilizată pentru a trata cifoza structurală, ține sub control durerea și poate încetini sau opri progresia curbei. Este concepută pentru a menține coloana vertebrală în poziție normală și pentru a elimina presiunea de pe vertebre.

Purtarea unei orteze corectoare este dificilă, fiind restrictivă și inconfortabilă la început dar efectele benefice se văd din primele zile.

O alternativă mai bună, cu rezulatate terapeutice net superioare este Corsetul Hessing Premium .

O alternativă mai ușor de purtat și cu rezulatate terapeutice asemanatoare este orteza cervicotoracică pentru cifoză ușoară, Hamul de memorie.

Dacă adolescentul este încă în creștere și cifoză este moderată se recomandă corsetul. Purtarea acestuia poate încetini sau preveni progresia deformării coloanei vertebrale.

La adult, odată ce oasele au încetat din creștere, ortezele au rol de susținere împiedicând evoluția afecțiunii și îmbunătățesc calitatea vieții prin ținerea sub control a durerii.

Video prezentare Corset Hessing.

Scrieti propria recenzie
Recenzati:Orteză toraco lombo sacrală Corset Hessing standard
Rating-ul dumneavoastra

Am gasit alte produse care v-ar placea!