HydroClean advance formă rotundă, Diametru 5.5 cm, cutie X 10 pansamente

237,00  lei
în stoc
SKU
HYDC

HydroClean advance este recomandat pentru tratamentul umed al plăgilor, în special a celor cu tendința de vindecare defectuoasă. Produsul este recomandat în special pentru tratamentul plăgilor cronice și al celor cu tendința slabă de vindecare, în faza de curățare și granulație

HydroClean advance este un pansament hidroactiv a cărui componență centrală este alcătuită dintr-un polimer superabsorbant (SAP) încorporat în bre de celuloză, activat (preumezit) cu soluție Ringer.

 

HydroClean advance poate fi utilizat și în tratarea plăgilor infectate. De asemenea, HydroClean advance se poate utiliza pentru reactivarea procesului stagnant de vindecare, în cazul stagnarii cauzate de excesul activitații MMP.

Modul de aplicare
HydroClean advance se aplică cu fața albă către plagă și cu inscripția de culoare albastră în sus. HydroClean advance trebuie să fie în contact cu baza plăgii și să depășească ușor marginile acesteia. Plăgile profunde pot fi umplute cu HydroClean advance cavity și apoi acoperite cu HydroClean
advance.
HydroClean advance trebuie să fie fixat cu produse de fixare adecvate. Pansamentul poate fi lăsat pe plagă până la 3 zile, în funcție de evaluarea clinică. Dacă plaga necesită o hidratare mai puternică, pansamentul se poate usca mai devreme, caz în care acesta trebuie schimbat mai devreme de 3 zile. În majoritatea cazurilor, HydroClean advance poate fi îndepărtat de pe plagă fără probleme. În situația în care pansamentul aderă la plagă,acesta trebuie umezit cu ser fiziologic sau soluție Ringer, iar în câteva minute poate fi îndepărtat aproape fără durere.

VIDEO PREZENTARE

Cum pansăm o escară adâncă (cu infecție) care poate veni în contact cu urina și fecale?

Cum pansăm o escară de mică adâncime (cu necroză) care nu poate veni în contact cu urina și fecale?

Cum pansăm o escară adâncă (cu depozite gălbui) care poate veni în contact cu urina și fecale?

Cum pansăm o escară roșie-curată care poate veni în contact cu urina și fecale?

Cum pansăm o escară roșie-curată care nu poate veni în contact cu urina și fecale?

 

Mai multe informatii
Transport gratuit Nu
Caracteristici

Efecte adverse
La începerea tratamentului cu HydroClean advance, îndepartarea țeesutului ireversibil deteriorat, poate duce la mărirea dimensiunilor plăgii. Acest lucru poate fi un semn al debutului procesului de vindecare.
În timpul terapiei umede, marginile plagii se pot înroși; acesta este în mod normal, un semn al reactivării circulației sangvine pe măsura ce plaga începe sa se vindece. Cu toate acestea, cauza trebuie evaluată individual în fiecare caz. Tratamentul cu HydroClean advance în sine nu cauzează dureri. Cu toate acestea, o plagă deschisă este deseori foarte sensibilă la stimuli mecanici. Întrebarea dacă este indicată o terapie analgezică adecvată, trebuie luată în considerare de la caz la caz.
Cu toate că tratamentul umed cu soluție Ringer nu conduce la macerarea țesutului viabil, stratul plantar cornos se poate tumefia, acest lucru fiind vizibil ca un strat albicios.
Contraindicații și efecte adverse
A nu se utiliza HydroClean advance la pacienții cu intoleranța la oricare din componentele sale.
Precauții speciale
HydroClean advance nu se taie și nu se supune altor acțiuni mecanice distructive. Dacă pielea din jurul plăgii este foarte sensibilă și deteriorată, se recomandă protejarea acesteia cu produse adecvate.
La pacienții cu risc de hemoragie excesivă (ex. din cauza medicației anticoagulante), HydroClean advance trebuie îndepartat cu atenție la fiecare schimb de pansament. Unde este cazul, pansamentul trebuie umezit cu soluție Ringer sau ser fiziologic, conform descrierii de mai sus.
Plăgile infectate și plagile cu expunere mare la bacterii ar trebui tratate numai sub supravegherea unui medic sau a unui alt cadru medical, mai ales dacă pentru fixarea pansamentului este utilizat un plasture din film.
ATENȚIE: Înainte de tratarea plagilor cu tendința de vindecare defectuoasă, este întotdeauna necesară evaluarea stării plăgii și a cauzelor care au dus la deteriorarea vindecării de către un
medic sau un alt cadru medical. Tratamentul cu HydroClean advance nu poate suplini tratamentul cauzei care a dus la vindecarea defectuoasă a plăgii.
Instrucțiuni generale
Depozitare la temperatura sub 30 gradeC, într-un mediu uscat.
Conținut steril daca ambalajul nu este deteriorat. A nu se resteriliza. A nu se lăsa la îndemâna copiilor!
Forme de prezentare
Ambalaj steril individual
Ø 4 cm cutie cu 10 pansamente
5,5 cm cutie cu 10 pansamente
7,5 x 7,5 cm cutie cu 10 pansamente
10 x 10 cm cutie cu 10 pansamente

Scrieti propria recenzie
Recenzati:HydroClean advance formă rotundă, Diametru 5.5 cm, cutie X 10 pansamente
Rating-ul dumneavoastra