Stetoscop Littmann 3M Classic III

Rating:
100% of 100
550,00 lei
în stoc
SKU
NXT-ST8

Stetoscop Littmann® 3M™ Classic III este ultima versiune a stetoscopului care ajută milioane de profesioniști din domeniul medical să atingă cele mai înalte performanțe.

Stetoscopul oferă o sensibilitate acustică ridicată pentru o performanță de excepție, plus o capsulă versatilă față-verso cu diafragme reglabile.

 

Stetoscop 3M™ Littmann® Classic III ofera o sensibilitate acustica ridicata pentru o performanta de exceptie, plus o capsula versatila fata-verso cu diafragme reglabile.

Stetoscopul Classic III™ este utilizat de catre studenti si cadre medicale pentru a identifica, a asculta si a studia sunetele inimii si plamanilor, si pentru evaluarea fizica, diagnosticarea si monitorizarea pacientilor.

Piesa de auscultatie din otel inoxidabil este prelucrata cu precizie intr-o forma estetica, placuta, cu mai putine unghiuri. Olive auriculare de tip “snap-tight” cu suprafata moale si neteda ce asigura o izolare acustica excelenta si confort.

Gravare doar pe arce (nu se poate pe capsula).

Tehnologia diafragmei reglabile – o inventie a companiei 3M – permite medicilor sa auda diferite frecvente prin simpla alternare a presiunii asupra capsulei. Apasati usor capsula pentru a auzi sunetele de frecventa joasa si apasati mai ferma pentru a auzi sunetele de frecventa inalta. Aceasta caracteristica de economisire a timpului permite furnizorului de servicii medicale sa se concentreze asupra pacientului, in timp ce diafragma asigura confortul pacientului prin faptul ca nu provoaca senzatia de racoare.

 

Utilizarea modului diafragma (pentru frecvente inalte)

Utilizarea modului diafragma (pentru frecvente inalte)

Apasati ferm pe capsula. Prin presiunea asupra capsulei, miscarea membranei diafragmei este restrictionata. Aceasta blocheaza (sau atenueaza) sunetele de frecventa joasa si va permite sa auziti sunetele de frecventa inalta.

 

Utilizarea modului clopot (pentru frecvente joase)

Utilizarea modului clopot (pentru frecvente joase)

Asezati usor capsula stetoscopului pe pielea pacientului, fara a apasa. In momentul in care membrana diafragmei este suspendata, aceasta face sa rezoneze sunetele de frecventa joasa.

 

Iata prin ce iese in evidenta stetoscopul Classic III:

Diafragma reglabila

Diafragme reglabile pe ambele fete ale capsulei. Diafragma reglabila mica este utila in cazul pacientilor scunzi, slabi sau pentru pediatrie, in zonele bandajate, si in controlul carotidei.

Diafragma pentru uz pediatric

Posibilitatea conversiei fetei mici a capsulei intr-un clopot traditional, prin inlocuirea diafragmei dintr-o singura bucata cu un inel cauciucat ce nu provoaca senzatia de racoare.

Diafragma dintr-o singura bucata

Diafragma reglabila se ataseaza usor si este mai usor de curatat, deoarece suprafata ei este neteda, fara fisuri.

Clopot traditional deschis

Clopotul traditional deschis este ferit de murdarie si resturi prin acoperirea lui cu diafragma mica.

Tubulatura de ultima generatie

Tubulatura de ultima generatie ofera stetoscopului o viata mai lunga, fiind rezistenta la uleiurile pielii si alcool, astfel isi pastreaza forma si flexibilitatea in timp.

Fara latex/cauciuc natural

Tubulatura de ultima generatie nu contine latex (cauciuc natural) si nici plastifianti de tip ftalati.

 

La plasarea unei comenzi, veti primi gratuit cele doua CD-uri educationale Littmann (in valoare de 100 lei).
CD educational 3M LITTMANN – Introducere in sunetele inimii
CD educational 3M LITTMANN – Invata sunetele plamanilor

Mai multe informatii
Transport gratuit Da
Garanție

2 ani

Durata medie de folosire recomandata de producator:  aproximativ 5 ani 

Caracteristici

Lungime 69 cm

Greutate 150 grame

Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie pentru:Stetoscop Littmann 3M Classic III
Rating-ul tău
×
Coșul de cumpărături