Stetoscop Littmann 3M Lightweight II S.E.

Pret special 295,00  lei PRP 335,00  lei
în stoc
SKU
NXT-ST1

Stetoscopul Littmann® 3M™ Lightweight II S.E. este un instrument ideal ca entry-level, cu diafragma reglabilă și capsulă cu doua fețe care oferă performanțe acustice de încredere.

 

 

 

 

Stetoscop Littmann® 3M™ Lightweight II S.E. are capsula în formă de lacrimă facilitează poziționarea acestuia sub manșeta tensiometrului și în jurul bandajelor.

Cântărind doar 118 de grame, este cel mai ușor dintre toate stetoscoapele Littmann pentru adulți, făcându-l mai confortabil pentru persoanele care poartă stetoscopul pe tot parcursul zilei. Este o alegere potrivită pentru personalul medical, asistente medicale și studenți.

Tehnologia diafragmei reglabile – o invenție a companiei 3M – permite medicilor să audă diferite frecvente prin simpla alternare a presiunii asupra capsulei. Apăsați ușor capsula pentru a auzi sunetele de frecvență joasa și apăsați mai fermă pentru a auzi sunetele de frecvență înaltă. Această caracteristică de economisire a timpului permite furnizorului de servicii medicale să se concentreze asupra pacientului, în timp ce diafragma asigură confortul pacientului prin faptul că nu provoacă senzația de răcoare.

 

Utilizarea modului diafragma (pentru frecvente inalte)

Utilizarea modului diafragma (pentru frecvente inalte)

Apăsați ferm pe capsulă. Prin presiunea asupra capsulei, mișcarea membranei diafragmei este restricționată. Aceasta blochează (sau atenuează) sunetele de frecvență joasă și vă permite să auziți sunetele de frecvență înaltă.

 

Utilizarea modului clopot (pentru frecvențe joase)

Utilizarea modului clopot (pentru frecvente joase)

Asezați ușor capsula stetoscopului pe pielea pacientului, fără a apăsa. În momentul în care membrana diafragmei este suspendată, aceasta face să rezoneze sunetele de frecvență joasă.

 

Tubulatura elastică își păstrează forma și flexibilitatea în timp, chiar dacă stetoscopul se pliază strâns în buzunar. Aceasta oferă stetoscopului o viață mai lungă, datorită rezistenței la uleiurile pielii și alcool. Tubulatura de ultimă generație nu conține latex, un beneficiu atât pentru profesioniștii din domeniul medical cât și pentru pacienții care sunt sensibili. Și, pentru a avea un rol important în protecția sănătății umane și a mediului înconjurător, tubulatura de ultima generație nu conține plastifianți de tip ftalati.

Stetoscopul Lightweight II S.E. este fabricat în Statele Unite ale Americii pentru o calitate constantă și vine însoțit de olive auriculare moi și instrucțiuni.

Iată prin ce iese în evidență stetoscopul Littmann Lightweight II S.E.:

  • Cel mai ușor dintre toate stetoscoapele Littmann pentru adulți, cântărind doar 118 grame și având lungimea de 71 cm.
  • Capsula dublă ce oferă versatilitatea unei diafragme reglabile și a unui clopot deschis.
  • Capsula în formă de lacrimă pentru a-l poziționa cu ușurință sub manșeta tensiometrului și în zonele bandajate.
  • Diafragma reglabilă: sunete de frecvență înaltă sau joasă prin simpla alternare a presiunii asupra capsulei.
  • Tub cu un lumen de înalta performanță, care își păstrează forma și flexibilitatea în timp.
  • Olive auriculare moi ce asigură o izolare acustică excelentă și confort.
Mai multe informatii
Transport gratuitNu
Garanție

2 ani

Caracteristici

Lungime: 71 cm

Greutate: 118 grame

Stetoscopul Lightweight II S.E. este fabricat in Statele Unite ale Americii pentru o calitate constanta si vine insotit de olive auriculare moi si instructiuni.

Culori disponibile: negru, turcoaz, roz perlat, azur, burgundy.

Scrieti propria recenzie
Recenzati:Stetoscop Littmann 3M Lightweight II S.E.
Rating-ul dumneavoastra

Am gasit alte produse care v-ar placea!