Medy spray efect răcire 400 ml

29,00  lei
în stoc
SKU
NXT-MEDY

Medy spray este un spray ușor de utilizat, ideal pentru: mici traume, hematoame, contuzii, intinderi si entorse, dislocari, fracturi, tendonite .

Medy spray calmează imediat durerea datorită acțiunii rapide și răcirii intense.
Medy spray beneficii :

Spray ușor de utilizat, ideal pentru: mici traume, hematoame, contuzii, întinderi si entorse, dislocari, fracturi, tendonite si bursita radiohumerala;
Spray cu efect de crioterapie, de gheața;
Calmează durerea imediat datorită acțiunii rapide si răcirii intense. Intârzie formarea edemelor, reduce riscul de sângerare si limitează inflamarea datorită efectului vasoconstrictor al lichidului rece;
Permite continuarea activitații sportive în cazul leziunilor minore;
Mod de utilizare: Pulverizați pe zona lezată de la o distanța de 25 cm pentru nu mai mult de 5 secunde. Nu aplicați pe abraziuni, răni si membranele mucoase. Daca este utilizat pentru mai mult timp decat a fost indicat sau daca este pulverizat de la o distanța mai mica decât cea indicata, pot fi provocate leziuni cauzate de răcire.

AVERTISMENTE: Recipient sub presiune. Țineți departe de lumina soarelui si nu expuneți la temperaturi care depașesc 50° C. Nu gauriți sau ardeți, nici macar dupa utilizare. Nu pulverizați pe foc deschis sau pe orice obiect incandescent. Pastrați la distanță de toate sursele de ardere – nu fumați in momentul utilizării.

Ingrediente: Butan, propan, izobutan, mentol.

Mod de prezentare: flacon 400 ml.

Nu lăsați la îndemana copiilor.

Producător : MORETTI Italia

Mai multe informatii
Transport gratuitNu
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Medy spray efect răcire 400 ml
Rating-ul dumneavoastra

Am gasit alte produse care v-ar placea!