Cadru de mers pliabil, reglabil pe înălțime

Pret special 149,00  lei PRP 189,00  lei
în stoc
SKU
NXT-04

Cadru de mers pliabil din aluminiu asigură un suport maxim persoanelor cu dizabilități locomotorii temporare sau permanente, persoanelor aflate în faza de recuperare ca urmare a unor intervenții chirurgicale, persoanelor vârstnice, cu condiție fizică slabă sau echilibru precar.

Confecționat din aluminiu, ușor și confortabil în utilizare, ajustabil în înălțime în funcție de necesități.

VIDEO PREZENTARE Cadru de mers pliabil

Acest cadru de mers pliabil din aluminiu este un dispozitiv medical ortopedic, pentru susținerea echilibrului în timpul deplasării, așezării sau ridicării, util atât în interiorul cât și în exteriorul locuinței.

Cadru de mers fix asigură un suport maxim persoanelor cu dizabilități locomotorii temporare sau permanente, persoanelor aflate în faza de recuperare ca urmare a unor intervenții chirurgicale, persoanelor vârstnice, cu condiție fizică slabă sau echilibru precar.

Este destinat persoanelor cu probleme medicale și ar trebui utilizat sub atenta supraveghere.

Se poate utiliza atât în varianta fixă, cu ridicarea întregii greutati a cadrului pentru deplasare, simultan, cu ambele mâini, sau se poate folosi prin ridicarea și împingerea alternativă spre înainte, a fiecarei parți laterale a cadrului, concomitent cu piciorul utilizatorului.

Picioarele sunt prevazute cu orificii de reglare în înălțime adaptate necesităților utilizatorului și au terminații din cauciuc antiderapant. Se recomandă înlocuirea acestora în cazul în care se constată un grad ridicat de uzură.

Se poate plia foarte ușor doar prin apasarea unui buton aflat pe bara frontala a dispozitivului, în vederea depozitării și a transportului. 

Mânerele acestui cadru de mers pliabil sunt confecționate din material rezistent, plăcut la atingere și având o formă ergonomică.

 

 

Mai multe informatii
Transport gratuitNu
Caracteristici
  • Greutate proprie: 2.5 kg
  • Greutatea suportată: 100 kg
  • Dimensiuni:
    • Lățime: 52cm
    • Adâncime: 46cm
    • Inălțime: 76 – 93.5cm
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Cadru de mers pliabil, reglabil pe înălțime
Rating-ul dumneavoastra